Skip Navigation Links
 
Nieuws
 
De besparende, ecologische en duurzame oplossing voor uw dak:

DERBIBRITE
 
   In 30 jaar tijd is de gemiddelde stadstemperatuur met 1 à 2,2°C gestegen. Bovendien voorspellen experts een verdere opwarming van de aarde over 75 jaar met 1,4 à 5,8°C. Tegelijkertijd stijgt jaarlijks de prijs van energie …

Om een – zowel economisch als ecologisch – antwoord te geven op dit fenomeen heeft DERBIGUM een waar afweerschild tegen warmte ontwikkeld. Door de zonnestralen te weerkaatsen, slaagt DERBIBRITE erin het verbruik van airco in een gebouw te verminderen en zo energiekosten te besparen.

Hierdoor is het gebouw koeler en gezonder.
Het product
* membraan met een wit ultrareflecterende acrylcoating gelijk aan 3 lagen keramische verf
* geen invloed op de pH-waarde van water
* vuurbestendig
* bestand tegen vetten, schimmels en erosie
* makkelijk in onderhoud
* 100% recyclebaar
* ISO 9001 :2000 gecertificeerd
* EMAS et ISO 14001 milieucertificaten

Het principe : Gedurende warmte periodes kan de oppervlaktemperatuur van een gebouw met een donkere dakbedekking 80°C bereiken. Ondanks de isolatie dringt de warmte het gebouw binnen en stijgt de temperatuur met enkele graden. In tegenstelling tot zwarte daken weerkaatst een DERBIBRITE dak de zonnestralen. De oppervlaktetemperatuur op een DERBIBRITE dak is minstens 40°C koeler ten opzichte van een donker dak. Minder warmte dringt het gebouw binnen.
-------------------------------------------------------------------------
Meerprijs ten opzichte van een standaard Derbigum dak ca. 35%
 
De Boeck verhuist naar nieuw pand
 
Halsteren – Aannemersbedrijf De Boeck heeft menig jaar zijn zakelijke betrekkingen bestierd vanaf de, in het oog vallende, locatie bij de entree van bedrijventerrein Oude Molen. Een wens was nog steeds het realiseren van een pand in eigen beheer, in plaats van het huren van een bedrijfsvestiging. Daarin zijn zij nu geslaagd en de verhuizing zal per 1 juli een feit zijn.

Half februari is de bouw van het nieuwe pand van start gegaan aan de Canadaweg 32a en b. Een onderdeel van het pand komt in gebruik van Munsters BV uit Bergen op Zoom. Zij zullen eind dit jaar hun plaats innemen in het pand. Aannemersbedrijf De Boeck vertrekt eind juni om vanaf 1 juli vanaf de nieuwe locatie operationeel te zijn.
 
De Boeck B.V. | Canadaweg 32a | 4661PZ Halsteren | Tel. 0164-684159 | Fax 0164-630371